News

almost as fresh as our dishes

Fresh ideas, exciting insights and the latest news – straight from our kitchen and our team.

Zwei Laptops zeigen verschiedene deutschsprachige Websites an. Der linke Bildschirm zeigt eine Veranstaltungsseite mit hellen Lichtern und der rechte Bildschirm zeigt Köche in einer Küche, wobei das Wort LECKER in Orange hervorgehoben ist.

Fresh out of the oven: Our new website is live!

Fresh, modern and with a real extra for your lunch break: our new website is online!
Ein Gourmet-Gericht mit einer großen gegrillten Pilzkappe, die mit Kichererbsen, Avocadoscheiben, Grünzeug und Sauce auf einem weißen Teller serviert wird, mit einer violetten Serviette, einem Glas Wasser, einer Gabel und einem Messer an der Seite.

End of the renovation break in the CANTEEN – Fresh, tasty & back with more space!

More space, more enjoyment, more lunch break! With the office re-start approaching, here’s an update from our kitchen front: As you know, the CANTEEN has taken a little break to be renovated. Simply so that we have space for more enjoyment. And more space for you!The end of the renovation is in sight, from tomorrow,

Ein elegantes Frühstück auf einem Tisch mit geräuchertem Lachs auf Brot mit Grünzeug, Parfaits mit Obst und Joghurt in Gläsern, Wasser und Orangensaft in einem gemütlichen, holzgetäfelten Speisesaal.

Super sandwiches to start the vacation: breakfast at the JOURNALISTENCLUB

From next Monday onwards, you can once again choose between four fine and at the same time enormously filled breakfast sandwiches on the 19th floor, with which the day could not start better...
Eine Zitronenhälfte mit einem rosafarbenen Cocktailschirmchen auf blauem Hintergrund vermittelt eine verspielte, sommerliche Atmosphäre.

CANTEEN renovation and summer opening hours!

The vacation season not only brings sunshine and a vacation mood, but also some changes to the opening hours of our restaurant. The CANTEEN is getting ready for afterwards, is being renovated and is therefore temporarily closed. You can find out where you can enjoy a delicious meal ...
Ein Redner steht auf der Bühne der gv praxis-Veranstaltung und wendet sich an das Publikum. Auf einer Leinwand ist der PEPP! Marketing Award Preisträger 2025 neben bunten Wandbildern und einem Blumenarrangement.

Awarded for taste and commitment: we win the PEPP Marketing.Award 2025

What happens when vegan cuisine, creative partners and a motivated team come together? That's right: you win prizes! Yesterday we won the PEPP Marketing Award 2025 for our campaign with VEGAN ROCK YOU as part of the VEGANUARY - find out why, how and with whom here...
Ein grüner Hintergrund mit Blattpflanzen am unteren Rand, weißer Text mit der Aufschrift GreenCanteen FollowUp 1 und ein kreisförmiges GreenCanteen-Logo mit einer Gabel und einem Löffel in der Mitte sind zu sehen.

WE HAVE BECOME AN EVEN BETTER GREEN CANTEEN!

The certification of CANTEEN and PAPA with the GreenCanteen seal is a continuous optimization process. Now there has been a follow-up with a new audit. And the result makes us proud, because we have once again improved significantly and are therefore an "even better GreenCanteen"...

SPRING DINNER AT THE JOURNALISTENCLUB!

Spring is here and with it the asparagus season. So of course we won't miss the opportunity to offer you another spring dinner at the JOURNALISTENCLUB....

Apprentices, interns, chefs, service staff, kitchen assistants, cashiers, controllers, buyers, HR specialists and IT experts all work here. Only you are missing!

Skip to content